Leerling stage werkplek

Leerling stage werkplek

Welkom bij Steakhouse André Dokter, waar we niet alleen trots zijn op onze smaakvolle gerechten, maar ook op onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van jong talent in de horeca. Ben je een enthousiaste leerling of student op zoek naar een uitdagende stage- of werkplek? Bij ons ben je meer dan welkom!

Als gerenommeerd steakhouse bieden we jou als leerling-kok of bedieningsmedewerker een unieke kans om te leren van ervaren professionals in een inspirerende en professionele omgeving. Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid delen we graag met jou, zodat je kunt groeien en stralen in jouw culinaire carrière.

Samenwerkingen met scholen zoals Friesepoort in Drachten en Noorderpoort in Groningen maken het mogelijk om een waardevolle leerervaring te bieden. Bij Steakhouse André Dokter geloven we dat praktijkervaring van onschatbare waarde is in de horeca, en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om jouw talenten optimaal te benutten.

Om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we jou als leerling een handige vervoersoplossing: een scooter van de zaak! Zo kun je zonder zorgen en op een leuke manier naar ons toe komen en genieten van deze leerzame ervaring.

Klaar om jouw culinaire avontuur te starten? Solliciteer nu bij Steakhouse André Dokter en ontdek alle mogelijkheden die de horeca te bieden heeft. Samen creëren we een smaakvolle en veelbelovende toekomst!