Ons menu
André Dokter werkt met dagverse producten. Elke dag hebben we een vers stuk vlees en verse vis op de kaart staan. We maken gebruik van regionale, nationale en internationale producten.
Voorgerechten
Krokante Bloemkool
langzaam gegaarde prei, ajo blanco, romesco
Argentijnse Gamba's
eendenlever, tom aha kai, langoustine schuim
Gerookte Paling
knolselderij-paling crème, appel, casher, haring kaviaar
Carpaccio
ossenhaas, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
Eendenborst
zoete aardappel crème, sinaasappel, walnoot
Broodplank
kruidenboter, aioli
Soepen
Mosterdsoep
Groninger mosterd, ijsbergsla, spek
Tomatensoep
bos ui, zongedroogde tomaat
Tussengerecht
Kalfswang
zeer langzaam gegaard in bockbier jus
Hoofdgerechten rund
Black Angus Tournedos
meest malse deel van het rund, gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas
Groninger Ribeye
gesneden uit het ribstuk van het rund, typerende vetmarmering
Short Rib
langzaam gegaarde spare rib van het rund, geserveerd zonder bot 48 uur gerookt
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Vlees voor twee
Chateaubriand - VOOR 2 PERSONEN
gesneden uit het dikste gedeelte van de ossenhaas
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Drooggerijpt vlees
Black Angus T-Bone
steak bestaande uit een deel entrecote en een deel ossenhaas
Dry Aged Special
wisselend drooggerijpt vlees
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Rund en meer
Mixed Grill
tournedos, saté, spareribs
Surf & Turf
ossenhaas, gamba's, zoetzure saus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Hoofdgerechten varken
Spareribs André
oosterse marinade, saus naar keuze
Spareribs Klein
oosterse marinade, saus naar keuze
Saté
varkenshaas, satésaus, gebakken ui
Varkenshaas
varkenshaas, brie, kalf jus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Visgerechten
Vis van de dag
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten warme groenten en een frisse salade
Vegan gerechten
Mixed Grill Vegan
aubergine steak, tofu saté, tempeh spareribs
Zucchini Di Mare
courgette, zeewier, kikkererwt, tomaat
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Desserts
Crème brûlée
vanille, tonkabonen, kaneel, steranijs, sorbetijs, slagroom
Dame blanche
vanille ijs, gesmolten chocolade, slagroom
IJspalet
een combinatie van sorbetijs en roomijs, slagroom
Heiße liebe 2.0
pannacotta, vanille ijs, rood fruit, warme frambozen saus
Dessert Special
wekelijks wisselend, seizoensgebonden
Verrassingsdessert
dessert van het verrassingsmenu, elke maand weer anders
Dessertwijnen
Monbazillac
amberkleurige, friszoete wijn met bloemen en fruittonen als perzik, abrikoos en ananas. Muscadelle, sauvignon blanc en semillion als druiven. Alleen druiven die zijn aangetast met edele rotting worden met de hand geplukt voor de wijn.
Rietvallei
een verrassend lekkere rode dessertwijn uit Zuid-Afrika gemaakt van de muskaatdruif. Een goede toevoeging aan een dessert met chocolade, noten en bosvruchten.
Dessertwijn van het verrassingsmenu
bijpassend, of gewoon omdat het lekker is.