Ons menu
André Dokter werkt met dagverse producten. Elke dag hebben we een vers stuk vlees en verse vis op de kaart staan. We maken gebruik van regionale, nationale en internationale producten.
Voorgerechten
Broodplank
kruidenboter, diverse smeersels
Carpaccio
ossenhaas, truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, olijven
Steak Tartaar
runderhaas, oestersaus, 64-graden ei, kappertjes, mayonaise
Arancini
risotto balletjes met kaas uit de noordelijke provincies, asperge salade FR: Riepekriete, tomaat - GR: Orobianco, saffraan - DR: Little Blue Star, spinazie
Vispalet
variatie van verschillende visgerechtjes in wisselende samenstelling
Ceviche
zeebaars, passievrucht, gele paprika, zwarte knoflook, radijs, beukenzwam
Soepen
Mosterdsoep
ijsbergsla, uitgebakken spekjes
Aspergesoep
Hollandse garnalen
Tomatensoep
lente ui
Vleesgerechten
Tournedos Engelien
Black Angus Ossenhaas tournedos met keuze uit: pepper-brandy-, bbq-kersen-, champignonroomsaus of eigen jus
Mixed Grill
tournedos met chimichurri, saté van varkenshaas, spareribs
Gegratineerde varkenshaas
varkenshaas met brie, ratatouille, kalf jus
Spareribs
oosters gemarineerd, met naar keuze knoflook-, whiskey of een pittige rode saus
Saté
varkenshaas, pindasaus, gebakken ui, kroepoek
Eendenborst
eendenborst, sinaasappel-wortel crème, garam masala jus, dukkah
Uit onze rijpingskast | Dry aged meat
T-Bone André
dry-aged steak van de entrecôte en ossenhaas van het Black Angus rund met keuze uit: pepper-brandy-, bbq-kersen-, champignonroomsaus of eigen jus
Rib-Eye Special
21 dagen gerijpt in onze rijpingskast met hasselback aardappel, seizoensgroenten, bearnaisesaus
Voor twee personen
Chateaubriand - VOOR 2 PERSONEN
met chimichurri en een pepper-brandy saus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Visgerechten
Vis van de dag
dagverse vis die de afslag ons biedt
Reuze gamba's
gebakken in chilisaus en kruidenboter
Surf en Turf
tournedos, reuze gamba's in tempura, ponzu jus
Zalm
zalmfilet, asperge-doperwten risotto, Hollandse garnalen, Hollandaise saus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten warme groenten en een frisse salade
Vegetarische gerechten
Bloemkool
gefrituurde bloemkool, couscous, falafel, kokos-zoete aardappel saus
Shakshuka
aubergine shakshuka, tabouleh, paprika chutney
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Desserts
Crème brûlée
vanille, roomijs
Dame blance
vanille ijs, gesmolten chocolade
Dessert Special
wekelijks wisselend, seizoensgebonden
IJspalet
een combinatie van sorbetijs en roomijs met slagroom
Eton Mess
Hollandse aardbeien, mascarpone, meringue, vervaine
Dessertwijnen
Monbazillac
amberkleurige, friszoete wijn met bloemen en fruittonen als perzik, abrikoos en ananas. Muscadelle, sauvignon blanc en semillion als druiven. Alleen druiven die zijn aangetast met edele rotting worden met de hand geplukt voor de wijn.
Rietvallei
een verrassend lekkere rode dessertwijn uit Zuid-Afrika gemaakt van de muskaatdruif. Een goede toevoeging aan een dessert met chocolade, noten en bosvruchten.
Dessertwijn van het verrassingsmenu
bijpassend, of gewoon omdat het lekker is.