Ons menu
André Dokter werkt met dagverse producten. Elke dag hebben we een vers stuk vlees en verse vis op de kaart staan. We maken gebruik van regionale, nationale en internationale producten.
Voorgerechten
Broodplank
aioli | kruidenboter
Geitenkaas Kroketjes
knoflookbrood | gazpacho | zoetzure groenten
Green-Egg Carpaccio
picanha van de bbq | piccalilly | gerookte amandel
Carpaccio
parmezaanse kaas | truffelmayonaise | pijnboompitten
Steak Tartaar
ossenhaas | oestersaus | augurk | kappertjes
Gamba's op Spaanse Wijze
knoflook en peper olie | brood | aioli
Vispalet
paling | zalm | hollandse garnalen | haring | en meer
Soepen
Mosterdsoep
groninger mosterd | prei | droge worst
Tomatensoep
bos ui | zongedroogde tomaat
Tussengerechten
Iberico Finger Ribs
langzaam gegaard ribsvlees van het iberico varken
Hoofdgerechten rund
Black Angus Tournedos
meest malse deel van het rund | gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas (200gr)
Groninger Ribeye
gesneden uit het ribstuk van het rund | typerende vetmarmering (200gr)
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Vlees voor twee
Chateaubriand - VOOR 2 PERSONEN
gesneden uit het dikste gedeelte van de ossenhaas (600gr)
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Drooggerijpt vlees
Black Angus T-Bone
steak bestaande uit een deel entrecote en een deel ossenhaas drie weken gerijpt (500gr)
Groninger Weiderund Lende
smaakvolle biefstuk van een rund dat opgroeit in de Groninger weide drie weken gerijpt (200gr)
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Rund en meer
Mixed Grill
tournedos | saté | spareribs
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Hoofdgerechten varken
Spareribs André
oosterse marinade | saus naar keuze
Spareribs Klein
oosterse marinade | saus naar keuze
Saté
varkenshaas | satésaus | krokante uitjes
Varkenshaas
varkenshaas | brie | kalfsjus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Visgerechten
Vis van de dag
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten warme groenten en een frisse salade
Vegan gerechten
Groene Kruiden Risotto
doperwt | macadamia | manchego
Plantaardige Lams Rendang
bara | mango chutney | seroendeng
Redefined Bavette
plantaardige runderbavette | seizoensgroenten | vegan jus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, warme groenten en een frisse salade
Desserts
Eton Mess
mascarpone | meringue | aardbeien | verveine
Rabarber
griekse yoghurt ijs | vanille crème | framboos | gember crumble
BBQ Piña Colada
ananas van de bbq | mokka kokos sorbet | toffee saus | granola
Crème brûlée
vanille | tonkabonen | kaneel | steranijs | sorbetijs | slagroom
Dame blanche
vanille ijs | gesmolten chocolade | slagroom
IJspalet
combinatie van sorbetijs en roomijs | slagroom
Verrassingsdessert
dessert van het verrassingsmenu | elke maand weer anders
Dessertwijnen
Monbazillac
amberkleurig | friszoet | floraal | perzik | abrikoos | ananas
Rietvallei
rood | verrassend | gekonfijt fruit | rozijnen | frisse zuren
Dessertwijn van het verrassingsmenu
bijpassend | of gewoon omdat het lekker is.